Meer over baan in de buurt

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? De bladen van Buijze Pers maken het u mogelijk het net ruim uit te gooien. Voor mensen die, actief of latent, op zoek zijn naar een (nieuwe)baan zijn de vacature-pagina's van Buijze Pers al jaren een begrip.

Baan in de Buurt verschijnt in de volgende regio's:

Regio Leiden
Leids Nieuwsblad Weekend (editiecode 16)
Deze uitgave verschijnt op vrijdag in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude alsmede in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Oud Ade/Zevenhuizen, Rijpwetering en Hoogmade.
Oplage: 94.550

Noord Holland
Advertentiecombinatie regio Haarlem + Nieuwsblad Haarlemmermeer (editiecode 60)
De combinatie bestaat uit De Haarlemmer, Het Weekblad Kennemerland Zuid en Nieuwsblad Haarlemmermeer en verschijnt op woensdag/donderdag in Haarlem, Spaarndam, Velserbroek, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Overveen, Vogelenzang en in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving. Oplage: 154.000

Haaglanden
Haags Nieuwsblad (editiecode 15) verschijnt in oneven weken op vrijdag in Archipelbuurt, Benoordenhout, Bezuidenhout, Leidschenveen, Mariahoeve, Statenkwartier, Willemspark, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar Dorp. Oplage: 91.300

Regio Duin- en Bollenstreek
Weekendkrant Duin- en Bollenstreek (editiecode 81) Verschijnt op zaterdag in Noordwijk, Noordwijkerhout (incl. De Zilk), Hillegom, Beinsdorp, Lisse, Lisserbroek ,Voorhout, Sassenheim, Warmond, Kaageiland, Buitenkaag, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.
Oplage: 80.850

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor adverteren in de rubriek Baan in de Buurt en bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven neem dan contact op met onze advertentieafdeling: verkoop@buijzepers.nl of per telefoon 071-3619323.  

 
 
©  Copyright Buijze Pers BV www.buijzepers.nl