Voor werkgevers

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Plaats uw personeelsadvertentie in Baan in de Buurt. Dan verschijnt uw advertentie niet alleen op de vacaturesite baanindebuurt.nl maar ook op een Baan in de Buurt pagina in de goed gelezen kranten van Buijze Pers. Met een combinatie van krant en internet realiseert u bij Buijze Pers het beste multimediale bereik.

Buijze Pers heeft nieuwsbladen waarin uw personeelsadvertenties op speciale pagina´s onder het motto Baan in de Buurt worden gepresenteerd. Deze bladen worden huis-aan-huis verspreid. De personeelsadvertenties hierin komen dus ook onder ogen van mensen die niet actief op internet naar een baan zoeken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor adverteren in de rubriek Baan in de Buurt en bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven neem dan contact op met onze advertentieafdeling: verkoop@buijzepers.nl of per telefoon 071-3619323.
   

De bladen van Buijze Pers maken het mogelijk om het net ruim uit te gooien. U kiest natuurlijk zelf in welke regio(´s) u wilt gaan werven. Baan in de Buurt verschijnt in de volgende regio's:

Regio Leiden
Uw advertentie wordt geplaatst in het Leids Nieuwsblad. Uw wervingsgebied omvat Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten (gedeeltelijk) en Zoeterwoude.

Duin- en Bollenstreek
Uw advertentie wordt geplaatst in de Weekendkrant. Uw wervingsgebied omvat Noordwijk, Noordwijkerhout (incl. De Zilk), Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Voorhout, Sassenheim, Warmond, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Bloemendaal - Heemstede
Uw advertentie wordt geplaatst in Bloemendaals Nieuwsblad + Heemsteeds Nieuwsblad. Uw wervingsgebied omvat Heemstede, Bloemendaal, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Overveen en Vogelenzang.